پخش زنده ی معرفی پرچمدار جدید HTC

پخش زنده ی معرفی پرچمدار جدید HTC

- دراخبار تکنولوژی
38
۰

شرکت HTC در حال لحظه شماری برای پرده برداری از نسخه ی جدید HTC One خود، با اسم رمز M8 است.

پیش از این خبرها حاکی از آن بود که این شرکت گوشی جدید خود را در تاریخ ۲۵  مارچ، یعنی امروز به نمایش می گذارد. این شرکت در وبسایت خود شمارنده ای گذاشته که هر لحظه به صفر و لحظه ی شروع کنفرانس نزدیک می شود. HTC این مراسم را در وبسایت خود به صورت زنده پخش می کند و شما می توانید در صورت علاقه از طریق وبسایت خود شرکت، که لینک آن را در آخر همین پست خواهم گذاشت مراسم را ببینید. این خبر برای کسانی که دوست دارند هر چه سریعتر پرچمدار جدید این شرکت موفق را ببینند بسیار شیرین خواهد بود.

انتظار می رود پس از مراسم تمامی مدل های جدید سری One در کشور برگذار کننده ی مراسم، یعنی انگلیس قابل خرید باشد. در این لحظه هیچ خبری راجع به زمان عرضه ی این محصول در کشور آمریکا نیست. به نظر نمی رسد که همین امروز بتوانیم این گوشی را در آمریکا ببینیم. به هر حال شرکت هایی مثل Verizon ، at&t و Sprint به سرعت شروع به فروش این گوشی می کنند.

از پرچمدار جدید HTC  تصاویر رندر شده ی بسیار زیادی موجود است، بنابر این طراحی آن باعث تعجب کسی نخواهد شد. چیزی که امیداواریم بیشتر از همه ما را متعجب کند قابلیت های جدید است. امیدواریم که این اتفاق بی افتد.

این مراسم راس ساعت ۷:۳۰ به وقت کشور عزیزمان ایران شروع می شود.

دیگر بازه های زمانی برای هموطنان خارج از کشور:

– New York: 11:00am EDT
– San Francisco: 8:00am PDT
– London: 3:00pm GMT
– Berlin: 4:00pm CET
– Rome: 4:00pm CET
– Paris: 4:00pm CET
– Hong Kong: 11:00pm HKT
لینک وبسایت HTC و پخش زنده ی مراسم:

 

0

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفاً حاصل جمع زیر را به عدد را قرار بدهید. *
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

مقایسه ی OnePlus One و Google Nexus 5

گوشی های بزرگ و جذابی در حال عرضه