۷ گنجینه ی طراحی قالب وبسایت - تکفارس 
۷ گنجینه ی طراحی قالب وبسایت - تکفارس 

۷ گنجینه ی طراحی قالب وبسایت

۶ دی ۱۳۹۱ - 15:32
۷ گنجینه ی طراحی قالب وبسایت - تکفارس 

۷ گنجینه ی طراحی قالب وبسایت

برای داشتن وب سایتی خوب می بایست یک سری از قوانین و ارکان در طراحی رعایت شود.از این رو ما در این مقاله هفت نکته اساسی در ساخت قالب یک وبلاگ یا وب سایت را  شرح داده ایم.

 

قانون ۱ : همه چیز را مشهود نگه بدارید

زمانی که یک وبسایت را طراحی می کنید نباید از قالب ( الگوی ) عمومی طراحی بیرون بیایید.از طراحی سایت شرکت های بزرگی نظیر ، Ebay ، Microsoft ، Google و Yahoo الگو برداری کنید و یاد بگیرید لینک های هدایت گر و لوگوها و غیره را در چه مکانی قرار بدهید.بازدید کنندگان از وب سایت انتظار یک قرارداد مطمئن را دارند و در صورتی که چنین قراردادی را مشاهده نکنند ، شما بازدیدکنندگان با ارزش خود را از دست خواهید داد.

 

قانون ۲ : استفاده صحیح از فونت ها

محتویات وب سایت شما باید برای همه ی کاربران خوانا باشد.بدین منظور شما باید فونت مناسبی را برای مطالب وبسایتتون به کار ببرید.فونت هایی شبیه ، Verdana ، Tahoma ، Times New Roman و Arial ممکن است زیاد جالب به نظر نرسند اما محتویات وب سایت شما را می سازند و موردی که نیاز دارد که محتویات وب سایت جالب به نظر برسد این است که خواندن آن آسانتر باشد.یک بار دیگر به خاطر بسپارید که رنگ فونت های مورد استفاده با رنگ پس زمینه باید متفاوت باشد.

 

قانون ۳ : محدودیت در استفاده از رنگ ها

رنگ های درخشان زمانی خوب به نظر می رسند که به مقدار کمی از آنها استفاده شده باشد.تاکید میشود که رنگ عنوان وبسایت ها روشن باشد اما در صفحه های یکسان از تعداد زیادی رنگ استفاده نکنید.نرم افزار Color Wheel Pro Greatly در انتخاب صحیح ترکیبات رنگی به شما کمک میکند.محدودیت در انتخاب ۲ یا ۳ رنگ نه تنها باعث صرفه جویی در وقت میشود بلکه باعث میشود بازدیدکنندگان به وب سایت شما به عنوان یک وبسایت قدیمی و کم ارزش نگاه کنند.مطمئن باشید ترکیب رنگی میتواند مشکلاتی را برای افافزار رادی که کور رنگی دارند ایجاد میکند.به منظور بدست آوردن ترکیباتی رنگی صحیح می توانید از نرم افزار مخصوص استفاده کنید یکی از نرم ها بوسیله ی کمپانی Vischeck تهیه شده است.

 

قانون ۴ : از قبل تصمیم بگیرید

این واقعا آزار دهنده است که شما طراحی یک وب سایت را تکمیل کردید و فراموش کردید که مواردی را میان یکی از صفحات آن اضافه کنید و بدتر آن است که شما از قبل فضای خالی را برای موارد اضافی در نظر نگرفته باشد.همیشه در نظر بگیرید از آنچه که میخواهید شامل محتویات شما باشد که چه قدر فضا برای آن احتیاج خواهید داشت.یادگیری چگونه استفاده از CSS و پرهیز از طرح بندی های قیر قراردادی ( خلاف عرف) و پس زمینه های پیچیده تا حد خوبی می تواند به این موضوع کمک میکند.

قانون ۵ : برقرار کردن سازگاری

بین صفحات مختلف از وب سایتتان که نوع محتویات صفحات یکسان می باشد تغییرات ایجاد نکنید.به عنوان مثال اگر فراپیونده های صفحه های تان آبی هستند آنها را در صحفات دیگر آبی نگه بدارید و رنگ آنها را برای صفحات دیگر تغییر ندهید اگر نوار هدایتگر در بالا صفحه ی خانگی تان میباشد آنرا برای هر صفحه در بالا قرار دهید بدون هیچ تغییری با استفاده از CSS اغلب این کارها باید بصورت پیش فرض انجام شود و شما میتوانید بیشتر رو محتویات وب  سایتتون  تمرکز داشته باشید.

 

قانون ۶ : مربوط بودن

آنها می گویند ” یک تصویر بهتر از ۱۰۰۰ کلمه است” این درست میباشد اما هرگز یک تصویر بی ربط به موضوع در وبسایتتون قرار ندهید و حتی بیشتر یک تصویر و یا یک ویدیو را در وبسایتتان قرار ندهید صرفا” به دلیل آنکه فضا دارید این تصاویر و ویدیو پهنای باند باند را اشغال میکنند اگر شما قادر هستید یک تصویر  را از وب سایتتان حذف کنید به گونه ای که در محتویات آن تاثیر منفی نداشته باشد تامل نکنید آنرا پاک کنید.توجه داشته باشید توجه به محتویاتتان سرانجام به شما یک رتبه ی بهتر(مناسب تر) در موتور جست و جو میدهد.

قانون ۷ : استقاده ی اصلی از CSS

این مرحله ممکن است لازم نباشد اما خیلی پرکاربرد میباشد برای زمانی که شما وب سایتی طراحی میکنید که تعداد بازدید کننده در آن زیاد است(ترافیک بالا است) CSS میتواند بهترین دوست طراحان وب نامیده شود.

بر طبق مقاله ای از سایت Zdnet.com

نویسنده و مترجم : حامد زاهدی

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • زهرا مرادخانی گفت:

    سلام
    ممکنه شما نخواین صفر تا صد یک قالب رو خودتون طراحی کنید و چون دانش کدنویسی ندارید نتونید قالب طراحی کنید. پیشنهاد من اینه از قالب های آماده استفاده کنید