جلوگیری از پیدا شدن حساب اینستاگرام توسط اطلاعات تماس

  • توسط میر مهدی حامی
  • ۱۳/۰۲/۱۳۹۸
  • ۰

به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی شما می‌تواند به دلایل مختلفی باشد: شما ممکن است بخواهید پس از کار با همکار خود در تماس باشید یا در یک تصادف درگیر شده و نیاز به برقراری تماس با راننده دیگر داشته باشید. متأسفانه، دادن اطلاعات می‌تواند کلیدی برای دیگران در پیدا کردن حساب‌های رسانه‌های اجتماعی شما مانند اینستاگرام باشد، آیا می‌خواهید از چنین موضوعی جلوگیری کنید؟ در ادامه با تکفارس همراه باشید.

هر کس که شماره تلفن شما را در مخاطبین خود ذخیره کرده باشد و یا کسی که شما را در فیس بوک اضافه کرده است، می‌تواند حساب کاربری اینستاگرام شما را پیدا کند. تمام کاری که نیاز دارند انجام دهند این است که به حساب اینستاگرامشان رفته و به صفحه Find Friends مراجعه کنند. در داخل این صفحه هر حساب کاربری مربوط به شماره تلفن ذخیره شده در مخاطبینشان را پیدا خواهند کرد، که می‌تواند شامل حساب کاربری شما نیز باشد. اگر می‌خواهید حریم خصوصی خود را حفظ کنید، ای مقاله را از دست ندهید.

[divider][/divider]

گام اول

شماره تماس خود را از اینستاگرام حذف کنید

اولین و مهمترین نکته این است که شماره تماس خود را از حساب کاربری اینستاگرامتان حذف کنید. هنگامی که یک حساب کاربری ایجاد می‌کنید، از شما خواسته می‌شود که شماره تماستان را به عنوان کلیدی برای اضافه کردن مخاطبینتان از گوشی خود به اینستاگرام وارد کنید. با حذف شماره تماستان از حساب اینستاگرام، حساب شما در بخش یافتن دوستان از طریق شماره تماس حذف شده و به نمایش در نخواهد آمد. با این حال، قبل از اینکه شماره تماس خود را از اینستاگرام حذف کنید، باید ۱) یک ایمیل تأیید شده به حسابتان اضافه کنید و ۲) احراز هویت دو مرحله‌ای را غیر فعال کنید.

برای اضافه کردن یک ایمیل تأیید شده به حساب اینستاگرام خود روی نماد پروفایل در پایین سمت راست صفحه ضربه بزنید، به «ویرایش مشخصات» رفته و یک ایمیل در بخش اطلاعات خصوصی اضافه کنید. پس از آن یک ایمیل برای تأیید اعتبار اطلاعات وارد شده برای شما ارسال خواهد شد.

سپس، شما باید در صورت فعال بودن تأیید هویت دو مرحله‌ای (۲FA) مبتنی بر شماره تماس، آن را غیرفعال کنید. اگر در حال حاضر این گزینه برای شما غیرفعال است، نیازی به مطالعه پاراگراف بعدی نخواهید داشت و باید دستورالعمل‌های حذف شماره تماس را پشت سر بگذارید.

برای غیرفعال کردن ۲FA در مشخصات اینستاگرام خود، نماد پروفایل در پایین سمت راست را زده و روی منوی سه خطی ضربه بزنید، گزینه «تنظیمات» را انتخاب کرده و به «Privacy and Security» بروید، اکنون روی «تأیید دو مرحله‌ای» (اگر شما این گزینه را نمی‌بینید، ۲FA در حال حاضر غیر فعال شده است) ضربه بزنید. در منوی تایید دو مرحله‌ای، بر روی ضامن کنار “پیام متنی” ضربه بزنید تا آن را غیرفعال کنید. شما می‌توانید “تأیید هویت برنامه” را فعال کنید، که شما را قادر به ادامه استفاده از ۲FA با برنامه‌هایی مانند Google Authenticator و Authy می‌کند.

اکنون شما می‌توانید شماره تماس خود را حذف کنید. برای انجام این کار، روی نماد پروفایل خود در پایین سمت راست ضربه بزنید، روی “ویرایش مشخصات” ضربه زده و شماره تماس خود را در بخش اطلاعات خصوصی حذف کنید.

هنگامی که شماره تماس شما حذف می‌شود، حساب شما دیگر نباید در زیر مخاطبین و در بخش جستجوی دوستان در گوشی‌های دیگر افراد نشان داده شود. در تصاویر زیر، می‌توانید یک حساب اینستاگرامی را هنگامی که هنوز شماره تماس آن در اطلاعات حساب موجود است در بخش مخاطبین مشاهده کنید (سمت چپ) و زمانی که شماره تماس آن حذف می‌شود (سمت راست) دیگر در این بخش به نمایش در نمی‌آید.

گام دوم

قطع ارتباط حساب فیس بوک با اینستاگرام

علاوه بر شماره تماس شما، اگر شخصی شما را در فیس بوک به لیست دوستان خود اضافه کرده باشد، می‌تواند حساب کاربری اینستاگرام شما را در بخش Facebook Friends پیدا کنید.

اگر می‌خواهید از نمایش داده شدن مشخصات اینستاگرام خود در بخش «دنبال کردن دوستان فیس بوک» در نمایه اینستاگرام دیگران جلوگیری کنید، باید به نمایه اینستاگرام خود رفته، روی «منوی سه نقطه» ضربه بزنید، وارد بخش «تنظیمات» شده و روی «حساب» ضربه بزنید و در نهایت گزینه “حساب‌های متصل” را انتخاب کنید. در بخش حساب‌های متصل شده تعدادی از حساب‌ها مانند فیس بوک، توییتر و وبلاگ Tumblr را مشاهده خواهید کرد. بر روی “فیس بوک” ضربه زده و روی “Unlink Account” کلیک کنید تا حساب کاربری فیس بوک را از اینستاگرام حذف کنید. شما دیگر در تنظیمات «Follow Facebook Friends» در اینستاگرام هر فرد دیگری که ممکن است شما را در فیس بوک به لیست دوستان خود اضافه کرده باشد ظاهر نخواهید شد.

اگر چه توییتر و سایر برنامه‌های موجود در این بخش اطلاعات تماس شما را با اینستاگرام به اشتراک نمی‌گذارند، اما ممکن است بخواهید برای اطمینان بیشتر اتصال آن‌ها را نیز لغو کنید.

گام سوم

غیر فعال کردن پیشنهادات حساب‌های مشابه

گام نهایی شما در جلوگیری از پیدا شدن توسط مخاطبینتان اینستاگرام این است که پیشنهادات حساب‌های کاربری مشابه را غیرفعال کنید. وقتی فردی یک نمایه اینستاگرامی را دنبال می‌کند، پیشنهاداتی از پروفایل‌های مشابهی که ممکن است بخواهد آن‌ها را نیز دنبال کند، مانند دوستان متقابل یا سایر افرادی که احتمالا آن فرد را می‌شناسند، مشاهده خواهند کرد و یکی از این پروفایل‌هایی که نشان داده می‌شود می‌تواند حساب کاربری شما باشد، اما خوشبختانه شما می‌توانید این ویژگی را به آسانی غیرفعال کنید.

کمی عجیب است اما شما نمی‌توانید به این ویژگی از طریق برنامه اینستاگرام در گوشی هوشمند خود دسترسی پیدا کنید. در عوض، باید به حساب اینستاگرام خود در یک مرورگر وب یا در گوشی، تبلت یا رایانه وارد شوید. هنگامی که وارد سیستم شوید، به نمایه خود رفته یا روی «ویرایش نمایه» ضربه بزنید. در پایین صفحه، گزینه پیشنهادات حساب‌های مشابه را خواهید یافت. تیک این گزینه بردارید و دیگر به عنوان یک حساب پیشنهادی در نمایه شخص دیگری نمایش داده نخواهید شد.

گام چهارم

روش‌های دیگر

اگر می‌خواهید روند یافتن پروفایل اینستاگرامتان را حتی سخت‌تر از پیش کنید، در اینجا چند نکته ساده وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند:

  1. حساب کاربری خود را خصوصی کنید
  2. از چهره خود را در عکس نمایه استفاده نکنید.
  3. نام، وب سایت و بیوگرافی خود را حذف کنید، که هر کدام از آن‌ها می‌تواند نشانه‌ای از متعلق بودن حساب کاربری به شما باشد.
  4. از یک ایمیل ناشناس استفاده کنید. اگر چه کاربران نمی‌توانند درحال حاضر شما را از طریق آدرس ایمیل پیدا کنند، اما این امر ممکن است در آینده تغییر کند.
  5. حساب کاربران دیگر را به عنوان یک اقدام مقابله‌ای مسدود کنید.

[divider][/divider]

شما از کدام یک از روش‌های فوق استفاده می‌کنید؟ دیدگاه‌های خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

قبلی «
بعدی »

پاسخی بگذارید

آخرین اخبار

یادگیری و آموزش

بازی و اپلیکیشن

تلگرام تکفارس